Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Magic MILF - az unatkozó feleség

Laura pornográf - és egyesek szerint - ROMANTIKUS történetei!

Friss topikok

Címkék

+18 (2) 3as szex (1) combfix (2) cuckold (1) erotika (2) fehérnemű (1) izgató (1) milf (2) olasz (1) pornó (2) stílus (1) szex (2) wife (2) Címkefelhő

egy bortúra története

2014.01.03. 18:44 Mágikus Laura

Egy kis kastélyszállóban töltöttük egy őszi bortúránk estéjét. Még aranysárga, de már hűvös ősz volt,vacsora előtt jól esett szaunázni egyet.Laza három öntésre gondoltunk-lepedő a kézben,és indulás a szaunaházba.

Kellemes félhomály,üres pihenő helyiség,és a szaunatérben sem volt senki,bár a szálloda fényei közeliek voltak a parkon át.

Mindketten csak alul terítettük magunkra a lepedőt,a meleg és a nyugalom lassan átjárta testünket-aztán öntés és forróság,kiroppannak a csontok,megnyúlnak az izmok...irány a jéghideg víz!Lehűlve és meztelenül a érdekes nézni a szálloda teraszának fényeit.

A második öntés előtt Valter masszírozni kezdett.A hasamra fektetett a a második sorban,és finom de határozott nyomásokkal haladt a vállamtól a csípőm felé.Az ajtó halk nyílása,és egy nem túl magas,hosszú hajú férfi sziluettje törte meg a masszázst.A belépő úr mozdulatain látszott,hogy egy pillanatra meglepődött a helyzeten,de egy másodperc alatt - mint utóbb kiderült - olasz angolsággal odavetette,hogy ne zavartassuk magunkat,és a tőlünk legtávolabb eső sarokba ledobta lepedőjét a sarokba húzódva.

Valter finoman folytatta egy ideig,majd mintha nem is meztelenül lennénk a szaunában,önteni és beszélgetni kezdett-na itt derült ki,hogy az úr történetesen olasz.Majd pár perc,és irány a csobbanó frissítő vize.Mi már a vízben voltunk egy merülés után, mikor ő beugrott.Nevettünk egyet azon,hogy milyen hideg-a fiúk a vízben a mellbimbómon,én pedig a vízből való kilépéskor a férfiasságukon láttam.Mindketten utánam léptek ki a medencéből, és én nem bírtam megállni,hogy ne forduljak hátra-egyszerűen kíváncsi természetű vagyok:)

Az estére készülve sminkeltem,Valter kérdezgeti kezdte,hogy mit gondolok az újdonsült olasz ismerősünkről.Ő érdekes figurának tartotta, és engem is szórakoztatott a társasága. Meg is beszéltük,hogy ha úgy alakul,meghívjuk este az asztalunkhoz.

- Jó lesz veletek szórakozni az este...és szó szót követett.

Elmeséltem kíváncsi pillanatomat,ahogy megakadt a szemem a férfiasságán.

-Tetszett, formás volt a farka,és izgalmas volt köztetek állni meztelenül.

- Ha akarod,játszhatsz vele egy kicsit-ú...és újra előjöttek az erősebb éjszakáinkon számtalanszor átbeszélt fantáziálások,amikkel folyamatosan húztuk egymást.

A vacsoránál találkoztunk ismét.Evés és borozgatás közben megtudtuk,hogy ingatlanbefektetéssel foglalkozik,és imád vitorlázni.Majd még két pohár után-ahogyan az lenni szokott-a vitorlázáson kívüli élvezetekre,többek között a nőkre terelődött a szól. Giuseppe a cipőmet kezdte dicsérgetni, s közben többször végigfutott rajtam a tekintete.Valóban csinos darab volt,magas és szép ívű sarokkal,a fekete alapszínben tűzpiros kis betétekkel,tűzpiros talppal.Szeretem,amikor a férfiak odafigyelnek a részletekre:)

Erre Valter hosszú okfejtésbe kezdett,hogy látná csak azt a szexi fekete csipkés,piros selyembetétes ruhát,amit ajándékba vett nekem,el is hoztam,de nem akartam(na jó,akkor nem akartam) felvenni a vacsorára.Próbáltam így-úgy elütni a témát,többek között ilyenekkel:

- Fiúk,az a ruha vagy a bécsi operába,vagy egy elegáns swinger klubba való....persze mondanom sem kell a reakciókat!

Majd tovább folyt a szó,és cigizés után a szobánkban folytatódott az este pár további palack bor társaságában,melyeket a délelőttünk folyamán szereztünk be.Ma is a számban érzem a kellemes sárgamuskotály ízét.

A fiúk az erkélyen cigiztek,amikor mosolygó, ártatlan arccal megjelentem köztük az általam az éjszakára tervezett fekete csipkés ruhában, combfixben és magassarkúban..és kértem egy slukkot.

Egy pillanatra ámultan nézték mindketten, ahogyan a vörösre festett ajkaim között felizzik a cigarettavég. Majd bókok,és könnyed után komolyabb utalások-mindkét úr részéről. Nem bírtam ki ,hogy meg ne igazítsam közben a melleim közzé érő fekete bizsut a nyakamban, vagy éppen a combfixem felső részét.Élveztem,ahogy élvezik a showt!

Giuseppe kérlelni kezdett,hogy legalább arc nélkül,de engedjük meg,hogy csináljon egy fotót a telefonjával a magyarországi "élményéről".

Valter az öléhez húzott,és az egyik vállamról leengedve a vékony pántot így szólt:

- just do it!

Fölemelte a karomat, és a nyakamba csókolva lassan végigsimította azt.

- Tetszik?engedd hogy megmutassalak!-súgta a fülembe.

Karjával a mellem alatt átkarolt, majd a selymen és a csipkén keresztül éreztem simogatását, és a fenekemhez simulva a lüktető ágyékát!

Visszaléptünk a szobába,és Valter arra kérte Giuseppet,hogy az ágy melletti fotelra üljön,és tegye el a telefonját.Engem átkarolt,és vadul csókolni kezdte a nyakamat.Ő csókolt,ő pedig nézett.

Én pedig beleéltem magamat a helyzetbe,és nyögve riszáltam a csípőmet az orra előtt.

Hosszan nézte,ahogy Valter ledobja rólam a ruhát,a mellemet csókolja,és ujjazza a nedvekben tocsogó puncimat.Ő engem,és én őt néztem.A nadrágját kigombolva masszírozta az faszát..és láttam a szemében,hogy ég a vágytól,hogy hozzám érjen.Melléfordultam,a fotel karfájára ültem széttárt combokkal,és a lábammal a combját húztam magamhoz.Ő felém fordulva az egyik kezét a mellemre tette,míg a másikkal teljesen kiszabadította ágaskodó farkát.

Valter elrévedt a pillanatban,ahogyan széttárt combokkal egy férfi fogdosott..én a szemébe néztem,hogy kiélvezhessem a helyzetet.Imádom,amikor látom rajta,hogy ennyire kíván!

De én is kívántam Giuseppét...nagyon izgalmas pasi volt!Ahogy ledobta az igét,újra felvillant bennem a medenceparti kép.Szőrtelen volt a felsőteste és a farka is.Nem nagy,de kőkemény és kívánatos:)

Legszívesebben beleültem volta, de a farka helyett a combján helyezkedtem el,és a felsőtestét kezdtem simogatni,a kezét pedig rátettem a farkára,finoman érzékeltetve,hogy hol vannak a játék határai.

Valter mögém lépett,és úgy irányította a felsőtestemet,hogy a melleim Giuseppe arcához érjenek. Ő kapva az alkalmon az egyik kezével -miközben nyelvével a melleimet nyalogatta - finoman a hasamat simította végig,míg a másik kezével a farkával játszott. Eközben a hátamon és a fenekemen egy másik férfi kezei játszadoztak...teljesen megőrültem!

Amikor Valter mögém térdelve kívülről nyalogatni kezdte a nagyajkaimat,remegni kezdett a lábam,és mintha a föld indult volna meg,mikor lassan szétnyitva a puncimat a csiklómhoz ért.

Az újával belém hatolt, ütemesen mozgatva a fenekemet a száján.Keményen és lágyan csinálta,hogy ne élvezzek gyorsan el.Többször akart orgazmus kitörni belőlem mély nyögések közepette,de nem engedte el!Leállt,megharapdálta a csiklómat,a fenekembe dugta át nedves újait.

Eközben pedig az egyik lábamat Giuseppe farkához dörzsöltem,és élveztem,ahogy ütemesen veri a faszát. Végtelenül komoly érzés volt,amikor a meleg ondója a hasamig spriccelt!

- Bella donna - mondta,mikor felegyenesedve végigfutott rajta a tekintetem.

Ahogy voltunk,úgy mentünk ki az erkélyre cigizni,és ő arról áradozott,hogy milyen ajándék volt számára az éjszaka.

Egy utolsó koccintás után ketten maradtunk,bár hogy így alakult,az,nem Giuseppén múlt!

De a játéknak itt volt vége,és én egyre inkább élvezni akartam.Amikor kilépett a szobából,Valterról szinte letéptem a ruhát ami még rajta volt,az ágyra löktem,és megvadult kanca módjára vetettem rá magamat.A lüktető pinámból áradó forróság kívánt egy faszt.Egy kemény faszt,amire ráhúzhatom magamat!

Lovagolni kezdtem rajta,miközben áradt belőlem a szó..és húztuk egymást tovább azzal,hogy milyen volt a combjaim között ágaskodó,a melleimet nyalogató,bennem elvesző férfi.

Hatalmasat élveztünk!

De én törleszteni akartam,hogy nem engedett elélvezni,úgyhogy a teleélvezett puncimmal a szájára ültem,és nyalatni kezdtem magamat.Ahogy egy pár pillanattal korábban a a farkán,most a száján vonaglott a csípőm.Sokáig nyalt,de a végén visítva élveztem el!

- Ez örök emlék marad-mondtam.

- Megnézed milyen volt?

Majd kaján vigyorral az arcán a székkel szemközt lévő komódra tett telefonjához lépett.

Mit gondoltok,hogyan folytatódott az este:)

3 komment

Címkék: olasz szex pornó erotika milf wife combfix +18 cuckold 3as szex

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmilf.blog.hu/api/trackback/id/tr395686964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.01.08. 21:22:48

Érdekes történet. :)

Szarfoltos makkú gekkó 2014.01.09. 21:57:11

Tetszik, abba ne hagyd! Még több malac részlet mehet bele (popsi, punci, sperma, minden). ;-)

szociologus 2014.01.10. 22:56:00

Én is kíváncsi vagyok... Továbbra is... Kedvesem ;-)
süti beállítások módosítása